Napínavé finále

Otrokovický Slajd, oblíbený a tradiční softballový turnaj, opět přinesl své kouzlo a napětí. Již 10. ročníku tohoto tradičního turnaje, který se uskutečnil v sobotu 24.2.2024, se zúčastnilo celkem 6 týmů – 2 ženské a 4 mužské. Družstva byla rozdělena do dvou základních skupin.

Muži odehráli svůj první zápas v klubovražedném boji proti našim ženám. Po vyrovnaném začátku se nám ve druhé polovině utkání probrala pálka a naše kolegyně z klubu jsme porazili 9 : 0. Druhé utkání ve skupině proti mužům z Kunovic mělo podobný průběh jako první zápas. Vyhráli jsem 8 : 3 a zajistili si tak přímý postup do semifinále z prvního místa ve skupině.

V semifinále jsme narazili na pořádající Predators Otrokovice. Utkání to bylo velmi vyrovnané a do druhé poloviny duelu byl stav 0 : 0. Pak jsme ale zabrali v útoku a vyhráli jsme 3 : 0 a mohli jsme slavit postup do finále.

Ve finále jsme nastoupili proti loňským vítězům Locos Břeclav. Dramatické a vyrovnané utkání po celou dobu. V řádném hracím čase se nepodařilo žádnému týmu skórovat a muselo se jít do prodloužení. Při dvou autech se Milanovi Holcovi podařil husarský kousek, když úspěšně zvládl honičku mezi třetí a domácí metou a najedou jsme vedli 2 : 0. Bohužel se nám v dohrávce prodloužení nepodařilo udržet břeclavské pálkaře na uzdě prohráli jsme těsně 2 : 3. Z 10. ročníku Otrokovického slajdu si tak odvážíme

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner