CoachBallisté na vítězné vlně

Ve sportovní hale TJ Lokomotivy Břeclav se v neděli 18. února 2024 odehrál druhý turnaj Moravské ligy CoachBallu, který přinesl napínavé zápasy a skvělou atmosféru. Náš tým coachballistů se na turnaji ukázal v plné síle i přes jedno zaváhání. Druhé turnaje se zúčastnily pouze 3 týmy. Hrálo se tak každý s každým dvakrát.

První zápas proti týmu Locos Břeclav byl ze začátku utkání u obou týmů vyrovnaný. Od druhé směny se nám začalo dařit na pálce. Nakonec jsme porazili Břeclav 11 : 4 a získali první vítězství na turnaji. V dalším zápase jsem se postavili proti týmu Olympia Blansko a opět předvedl dobrou hru na pálce. Vyhráli jsme vysoko 17 : 2, ale výsledek úplně nekopíruje hru na hřišti. Holky z Blanska měly dobrý útok, ale omezení v hale jim nedovolilo využít dokonale daleké odpaly, které by byly venku,

Následoval druhý zápas proti Locos Břeclav, který byl bohužel poznamenán zraněním jednoho našeho hráče. Zranění našeho hráče však mělo vliv na průběh zápasu. Najednou jsme přestali hrát. Locos toho dokonale využili a ujali se vedení. Nepříznivý stav jsme dokázali zvrátit až v dohrávce poslední směny. Vyhráli jsme těsně 11 : 9. Poslední zápas turnaje proti týmu Olympia Blansko byl opět ve znamení dobré hry v poli i obraně. Podařil se nám zahrát i trojaut v rámci jedné rozehry. S konečným výsledkem 9 :1 jsme si odnesli další vítězství a potvrdili konečné 1. místo na turnaji.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy CoachBallu na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner