Dobrá pálka coachballistů

První turnaj Moravské ligy CoachBallu se uskutečnil v sobotu 13.1.2024 ve Starém Městě. Pořadatelé ze Snails Kunovice připravili skvělý turnaj pro 6 týmů, které byly rozděleny do dvou základních skupin.

My jsme měli ve skupině Locos Břeclav a Olympii Blansko. První zápas proti Locos jsme začali hned v úvody velmi dobrou pálku a dosáhli jsme maximálního počtu bodů ve směně. Tento trend se nám dařilo udržet i v dalších směnách. Rovněž v obraně jsme předvedli pěknou hru. V dohrávce zápase jsme trochu polevili, i tak jsme ale udrželi dobrý výsledek 18 : 8. Druhý zápas ve skupině proti Olympii měl trochu pomalejší rozjezd v útoku. S každou další směnou jsme ale zlepšovali útok na pálce. V obraně se nám rovněž dařilo a nakonec jsme vyhráli 17 : 2. Postupujeme z prvního místa ve skupině přímo do finále.

Ve finále jsme se utkali s domácím celkem Snails Kunovice Žlutí. A od první minuty šlo o velmi vyrovnané utkání. Jak my, tak Kunovice hráli velmi dobře v obraně a pálkařům se nedařilo dostávat na mety. V druhé polovině utkání se nám podařilo dosáhnout met a to včetně domácí. Šneci ale odpověděli rovněž ziskem met. Ve velmi vyrovnaném utkání jsme vyhráli 5 : 3. Z prvního turnaj si tak odvážíme 1. místo. Pozitivní je, že i přes velkou generační výměnu, v základu zůstali pouze dva hráči z minulé sezony, se nám dařilo na pálce a přechod z teeballu jsme zvládli.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy CoachBallu na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner