Závěrečný turnaj základní části

Závěrečné kolo základní části odehráli muži v termínu 9.9. - 10.9.2023 v Kostelci nad Orlicí.. Na poslední turnaj základní části přijelo šest týmů, které byly rozděleny do dvou skupin.

V naší skupině jsme do prvního zápasu nastoupili proti Falcons Hradec Králové. S Hradcem hrajeme vždy vyrovnané zápasy, ale dnes tomu bylo jinak. Falcons nás smázli vysoko 0 : 11. Chuť jsme si spravili ve druhém utkání ve skupině proti záloze zálohy Locos Břeclav "C". Dařilo se nám hlavně na pálce a podle toho vypadal i výsledek 11 : 1. Postupujeme ze druhého místa ve skupině. V sobotním čtvrtfinále nastupujeme v moravském derby proti béčku Kunovic. Vítězná vlna se nás drží a vyhráváme 12 : 2 .

V nedělním semifinále hrajeme proti béčku Hrochů. Havlíčkův Brod od začátku utkání jasně dominoval a zaslouženě vyhrál 1 : 8. Čeká nás tak utkání o 3. místo, ve kterém nastupujeme proti domácím Tigers Kostelec nad Orlicí. Utkání bylo velmi vyrovnané po celou dobu. Zvláště to byl souboj obran. Nakonec měli o něco více štěstíčka Tigers a vyhráli těsně 3 : 4. Z Kostelce si tak odvážíme 4. místo a po základní části jsme se umístili v divizi Východ na 3. místě.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí 3. ČSL mužů na webu ČSA

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner