TOP 6 v Brně

První zářijový víkend jsme pořádali na našem domácím hřišti nadstavbový turnaj CoachBallové ligy, kterého se zúčastnily týmy, které ve svých divizích skončily na prvním místě. Celkem do Brna přijelo šest klubů.

Hrálo se systémem každý s každým, takže počet zápasů byl více než dostatečný. První sobotní duel jsme sehráli se SaBaTem Praha. Od začátku bylo vidět, ze soupeř neměl úplně ideální sestavu. I tak nás ale dokázal pěkně potrápit. Měli jsme o něco pomalejší rozjezd. Nakonec jsme ale vyhráli 6 : 1. Druhý zápas proti Žralokům z Ledenic byl hodně vyrovnaný. Jak my, tak soupeř předváděl skvělou hru v obraně. Bojovalo se do poslední minuty. Nakonec měli více štěstí Žraloci a vyhráli těsně 6 : 7. Poslední sobotní zápas jsme odehráli proti favoritům turnaj Joudrs Praha. A na utkání to bylo vidět. Joudrs více pálili a rovněž měli lepší hru v obraně. Bohužel jsme prohráli 4 : 10.

V neděli jsme zahájili proti Pasos Pardubice. Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec. Na pálce se nám úplně nedařilo. Sem tam chyba v obraně a byla z toho prohra 5 : 11. Poslední utkání na turnaji jsme odehráli proti Piranhas Beroun. Od první minuty šlo o velmi vyrovnaný duel. A bylo tomu tak až do poslední, šesté směny. V poslední směně jsme pořádně zabrali v útoku a nakonec vyhráli 9 : 7. I přes dvě výhry končíme nakonec na 5. místě.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner