Juniorky Severu v Blansku

O víkendu 3. – 4.6.2023 jsme se zúčastnily 3. kola Ligy juniorek v Blansku. Náš, oproti loňsku, velmi omlazený tým, o loňské žákyně, rozhodně neudělal ostudu, a to přesto, že se nám žádný zápas nepodařilo dovést do vítězného konce … :-)

Do prvního utkání dne se v Sobotu stavíme proti domácímu týmu Blanska. Série chyb v obraně, a to hlavně na třetí metě, nás však stojí drahocenné body ve prospěch soupeře. Pokud by tyto chybičky nebyly, tak ještě v 6. směně mohl být stav 3:3, ALE … znáte to „žádné kdyby“, vám zápas nikdy nevyhrálo, a tak přesto, že holky v obraně zahrály i moc pěkné auty, a Terezka D. moc pěkně nadhazovala, končí zápas vítězstvím soupeře 3 : 9.

Ve druhém utkání proti, týmu Trnava Panthers, nám tzv. „zápas utíká“ ve 4. směně, k čemuž průběžně přidáváme OPĚT chybičky v obraně + i nějaká ty BB na nadhozu a našich 6 hitů, oproti soupeřovým 5, nestačí k tomu, abychom utkání vyhrály. Trnava vítězí 10:4. Pěkné silné odpaly zaznamenaly: Eliška W., Eliška H., Maruška a Terezka D.

V neděli nás nejdříve čeká tým z Pardubic. Zápas je celkově vyrovnaný a k nelibosti pořadatele ho prodlužujeme na 2 hodiny a zápas končí až v TIE-BREAKU !! … kdy o bod prohráváme 11 : 12. Útěchou nám buď ten fakt, že jsme celkově moc pěkně pálily … v zápise o utkání je zaznamenáno 14 hitů!! … kde se tedy stala chyba? … těžko říci … možná to bude těch 8 běžců, kteří nám zůstali na metách, nebo se ty odpaly prostě nesetkaly v řadě za sebou. Co, ale víme je, že PÁLIT UMÍME … :-)

V posledním utkání dne nás čekají Kunovice. Celý tým tak nějak již „uvadá“, jako kdyby se nám již nechtělo hrát ?! … naše pálka: 1 hit a 9 x SO. pálka soupeřek: 11 hitů a 3 x SO. Zápas končí vítězstvím Kunovic 12 : 1. Rozhodně bych ale neklesala na mysli, jelikož proti nám házela velmi zkušená nadhazovačka.

Celkově bych si z celého víkendu odnesla JEN a JEN to pozitivní!! … pěkně zahrané auty, a to jak ve vnitřním poli, tak i v zadním. Pěkné silné odpaly!! A MEGA pochvala patří našemu benjamínkovi na kečrovi Julče, která nejen, že pěkně odchytala oba nedělní zápasy, ale navíc i KOMUNIKOVALA !! TAKŽE HLAVU VZHŮRU !!

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy juniorek na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Jana Sedláčková

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner