Vezeme bramborovou

V sobotu 20. května proběhlo druhé kolo CoachBallové ligy, divize Morava v Blansku. Turnaje se zúčastnilo šest týmů rozdělených do dvou skupin. Na turnaji chyběla pouze Ostrava.

První zápas ve skupině jsme odehráli proti Locos Břeclav. Dařilo se nám v útoky i v obraně. Postupně jsme navyšovali skóre až na konečných 3 : 18. To druhé utkání ve skupině bylo výrázně těžší a vyrovnanější. Hráli jsme proti favorizované Opavě. Zápas byl velmi svižný a rychlý. Bojovalo se do poslední směny. Nakonec jsme měli více štěstí my a vyhráli jsme těsně 5 : 4. Jdeme rovnou do semifinále z prvního místa ve skupině.

V semifinále jsme narazili na domácí Olympii Blansko. Začátek duelu byl celkem vyrovnaný. Ovšem ve druhé polovině jsme úplně přestali pálit a začali dělat chyby v obraně. Možná to bylo způsobeno jiným povrchem, celé vnitřní pole bylo travnaté, až na antuku kolem met. Ale to není omluva. Prohráli jsme 5 : 8. V boji o třetí místo jsme nastoupili proto Snails Kunovice, minule jsme s nimi hráli ve finále. Kunovice od začátku tahaly za delší stranu. Více pálily, naše odpaly naopak končily v jejich rukavicích. Před poslední směnou vedl soupeř 3 : 7. Ale nevzdali jsme to a konečně jsme začali pálit. Už to vypadalo, že vyrovnáme. Bohužel za stavu 6 : 7 přišel třetí aut a sen o bronzu se rozplynul. Na webu ČSA je chybný výsledek. :-) Z Blanska tak vezeme bramborovou. Ukázalo se, že je potřeba, aby někteří hráči začali chodit pravidelně na tréninky. Bez trénování se výhry nedostaví.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí CoachBallové ligy na webu ČSA

FOTOGALÉRIE


Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner