Žákyně přívaží první místo

Naše nadějné žákyně se o víkendu 4. a 5. května zúčastnily 2. kola Ligy žákyň, divize Morava v Břeclavi, kdy se na dvou hřištích utkalo 6 týmů.

Sobota byla svědkem jejich prvního vítězství, když velmi dobrou hrou porazily domácí tým Locos Břeclav poměrem 10 : 3. Tento úspěch následoval další, když v dalším zápase v základní skupině zdolaly Arrows Ostrava 7 : 0, což je posunulo přímo do semifinále.

Nedělní semifinále přineslo další napínavé momenty, když holky narazily na svého brněnského rivala, Cats Brno. V tomto zápase se žákyně zahrály velmi dobrou hru a vyhrály s čistým štítem 6 : 0. Tento triumf je posunul přímo do finále, kde se utkaly s Olympií Blansko. Finálový zápas byl napínavý až do poslední chvíle, ale holky dokázaly udržet nervy na uzdě a zvítězily těsným rozdílem 4 : 2, čímž si zajistily nejen vítězství v turnaji, ale i průběžné první místo v tabulce.

Cesta k vítězství nebyla lehká. Každá hráčka přispěla svou důležitou částí k celkovému úspěchu, ať už to byly povedené odpaly, hra v poli nebo podpora z lavičky.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy žákyň na webu ČSA

FOTOGALERIE




Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner