Začal druhý rok v druhé lize

Naše ženy se o uplynulém víkendu postavily výzvám ve 2. lize žen, když se utkaly s týmy z Prahy a Mostu.

V sobotu se Seveřanky nejprve střetly s týmem SaBaT Praha "B". První zápas skončil pro brněnský tým porážkou ve čtvrté směně, kdy nedokázaly vzdorovat náporu soupeřek a prohrály rozdílem deseti bodů. Druhé utkání dne bylo o něco lepší, ale přesto skončilo pro SK Sever Brno nezdarem, tentokrát s rozdílem devíti bodů v páté směně.

Nedělní program byl pro naše ženy o něco úspěšnější. Po přejezdu do Mostu se Seveřanky utkaly na severu s týmem Painbusters Most J. První zápas dne přinesl radost z vítězství, když holky dominovaly na hřišti a zvítězily s přesvědčivým skóre 15 : 3. Avšak druhý zápas nedopadl podle představ, když se ženy musely sklonit před výkonem soupeřek z Mostu, které zvítězily 6 : 13.

Celkově byl víkend pro ženy smíšeným zážitkem. Ukázaly odhodlání a bojovnost, ale také si odnesly cenné lekce z porážek. Tyto zápasy jistě poslouží jako motivace pro další trénink a zlepšení taktiky a soudržnosti týmu. Příští zápasy ukážou, jak si tým poradí s výzvami, které před ním stojí, a zda dokáže přetavit zkušenosti z tohoto víkendu do lepších výsledků.

Výsledky a průběžné pořadí 2. ČSL žen na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner