Úspěch žáků na domácím turnaji

Poslední dubnový víkend jsme pořádali na domácím hřišti první kolo Ligy žáků, divize Morava. Počasí bylo výrazně lepší než před týdnem na kadetech.

První utkání jsme sehráli s Locos Břeclav. Na to, že šlo o první ranní zápas se nám dařilo. Že by jsme zlomili prokletí prvních ranních duelů? V obraně jsme hráli skoro bezchybně. I naše pálka byl dobrá. A v kapse máme první vítězství 14 : 2. Druhý sobotní zápas jsme hráli proti slezskému týmu Hit Opava. V této kategorii pro nás neznámý tým. Opavu známe jenom z Coachballové ligy. Utkání bylo velmi vyrovnané. Ve druhé polovině zápasu nám Opava mírně bodově odskočila. V dohrávce utkání, díky trojmetovému odpalu Honzy Křepelkovi, stahujeme na 6 : 7. Bohužel už pak nedokážeme domů dotlačit už žádný bod. Těsná prohra. Na tomto utkání bylo vidět, že delší pauzy mezi zápasy dokážou hráče unavit. Budeme muset změnit program v dlouhých pauzách.

Jestli chceme postoupit do finále, musíme v neděli vyhrát poslední zápas ve skupině a nedostat zároveň moc bodů. V neděli ráno zahajujeme proti Snails Kunovice. Soupeř nám hned v první směně nasází 3 body. Skoro celé utkání taháme za kratší provaz. Probouzíme se až ke konci duelu. Podaříme se nám zabrat v útoku a vyhrát těsně 6 : 5. O vyrovnanosti turnaje svědčí i fakt, že 3 týmy měly po 2 výhrách a 1 prohře a muselo se do kolečka. Z něho jsme vyšli jako druzí po základní části. Finále jsme hráli opět proti Kunovicím. Začátek utkání se nám hodně povedl. Postupně jsme navyšovali skóre až na 7 : 1. Pak ale přišla silná pálka soupeře a ten začal mohutně stahovat náskok. Těsnou výhru 7 : 6 se nám nakonec podařilo uhájit a z domácího turnaje tak máme 1. místo.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy žáků na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner